Πληροφορίες Εισηγητή

Αντώνης Ζαννής

Mechanical Design Engineer

Μηχανικός μηχανολογικής σχεδίασης, πιστοποιημένος εκπαιδευτής Solidworks, με μεγάλη εμπειρία στην εκπαίδευση λογισμικού μηχανολογικής σχεδίασης και CAD εφαρμογών

Βιογραφικό

Σπούδασε στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της Χαλκίδας  μηχανολόγος μηχανικός και παρακολούθησε μαθήματα μηχανολογικού σχεδίου στο Southern Denmark University.

Έχει επαγγελματική προϋπηρεσία ως εκπαιδευτής στον τοπικό προμηθευτή του Solidworks σε Ελλάδα και Κύπρο και έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στην χρήση σχεδιαστικού λογισμικού.

Η εμπειρία του σε συνδυασμό με το πάθος του για την σχεδίαση έχουν αποδειχθεί επιτυχημένη συνταγή για τις υπηρεσίες που παρέχει ως σχεδιαστής μηχανολογικών και βιομηχανικών εφαρμογών την τελευταία δεκαετία.

Είναι υπερήφανος που με την δουλειά του έχει συμβάλει στον σχεδιασμό εκατοντάδων προϊόντων και συστημάτων όπως ενδεικτικά επίπλων, ποδηλάτων, βιομηχανικού εξοπλισμού, ανταλλακτικά αυτοκινήτων, ταμειακές μηχανές, αγροτικό μηχανολογικό εξοπλισμό, εμπορικά προϊόντα, μηχανήματα κοπής laser και άλλα πολλά.

Σεμινάρια