Πληροφορίες Εισηγητή

Ιωάννης Παπαδάκης

Dipl-Ing, Msc

Msc μηχανολόγος μηχανικός με εξειδίκευση και μεγάλη εμπειρία στα έργα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας με έμφαση στις ανεμογεννήτριες και στα αιολικά πάρκα

Βιογραφικό

Ο κ. Γιάννης Παπαδάκης ασχολείται επαγγελματικά με την Αιολική Ενέργεια για πάνω από 15 χρόνια. Όλο αυτό το διάστημα έχει υπηρετήσει τον τομέα αυτό προσφέροντας υπηρεσίες PROJECT & MRO (Maintenance, Repairing & Operation) MANAGEMENT σε επενδυτές, ιδιοκτήτες αιολικών σταθμών καθώς και σε μεγάλες τεχνικές εταιρείες. Είναι πιστοπoιημένος Μηχ/Μηχ από διαπιστευμένες εταιρείες και οίκους τόσο εγχώριους όσο και εξωτερικούς, έχοντας παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων από τους πλέον εξειδικευμένους του είδους αλλά και παραδίδοντας και ο ίδιος διαλέξεις αυτού του είδους κατά καιρούς τόσο σε ιδιώτες όσο και σε δημόσιους φορείς (π.χ. ΤΕΕ).

Είναι Διπλ. Μηχ/Μηχ. απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πατρών της Πολυτεχνικής Σχολής του τμήματος Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών από το 1998 και αδειούχος Μηχανικός ΤΕΕ από το 1999. Είναι 47 ετών, παντρεμένος με μία κόρη 4 ετών και ζει στο Ηράκλειο Κρήτης.

Σεμινάρια